Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σημαδιακή η ώρα που πέθανε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος σαν να μην άντεχε άλλο να βλέπει αυτή την κατάντια της Ελλάδας που τόσα χρόνια επρόβαλε στο εξωτερικό με το έργο του. Αυτόν όπως και το Μίκη και το Μάνο και τη Μελίνα θα τους θυμούνται πάντα , τους άλλους τους χαμερπείς και ιδιοτελείς πολιτικούς σε λίγο δεν θα τους θυμάται κανείς .Με αφορμή το θανάτό του ας σκεφτούμε κι ας πράξουμε ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του

4 σχόλια :

Νίκη είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Ελένη μου!
Η Ιστορία θα δώσει στον καθένα τη θέση που του αξίζει, το θέμα είναι ότι τις ζωές μας τις καθορίζουν εκείνοι που δε θα'πρεπε και οι συνέπειες των έργων τους θα μείνουν εδώ ακόμα κι όταν πια κανείς δε θα τους θυμάται...
Καλό βραδυ!

debbgoud είπε...

καλό είναι να τους θυμόμαστε και αυτούς-τους πολιτικούς- πάντα!!!Σαν αρνητικά παραδείγματα!Κάτι σαν "εφιάλτης" να πούμε!!!!

Fanypap είπε...

Ελένη μου, έτσι είναι η ζωή!!! θα μας θυμούνται για τα καλά ή για τα κακά που κάναμε!! Ας προσπαθήσουμε να μας θυμούνται για τα καλά μας!!! φιλάκια.

ΕΛΕΝΗ ΤΕΤΩΡΟΥ ΛΑΤΣΗ είπε...

Αν μιλώ τούτη την ώρα είναι γιατί πρέπει να αφυπνιστούμε και να μη δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν.Και πάντα οι πνευματικού άνθρωποι ήταν το ορόσημο κάθε νέας αλλαγής.